De EZ-Port VXP is ontworpen voor bijna elk merk of type jetski/waterscooter van minder dan 580 kg., inclusief de Yamaha EX, Sea-Doo Spark en Trixx en de Kawasaki SX-R. Kopers kunnen erop vertrouwen dat de VXP goed werkt met de genoemde modellen.

EZ-Port VXP

De VXP is een zelf centrerend jetski dock en maakt opvaren nog makkelijker. Wanneer de jetski goed op de EZ-Port ligt wordt deze altijd ondersteund door de wielen.

Een goede roller configuratie zorgt voor de juiste ondersteuning van de boeg tijdens het opvaren en zal de prestaties ten goede komen. Tevens zorgt een mee gegoten boegstop aan de kop van de EZ-Port ervoor dat doorschieten niet mogelijk is.

Specificaties

€ 1419.50

Excl. BTW

Eigenschappen

EZ-Port VXP

Twee geïntegreerde paalbeugels bieden de mogelijkheid het dock met stalen buis in de bodem te verankeren. Op deze manier kan de VXP op zichzelf worden gebruikt. Zoals alle andere EZ-Ports kan ook dit VXP model gebruikt worden i.c.m. bestaande steigers van verschillende materialen, EZ-Dock, houten steiger, aluminium steiger etc.

Verkrijgbaar in Beige (standaard) en Grijs (op aanvraag)!

Verstelbare rollers

De verstelbare rollers van de VXP kunnen worden geconfigureerd om het in- en uit varen soepel, stabiel en simpel te maken.

De VXP heeft 8 wielen, 6 verdeeld over 4 kanalen en 2 voor het invaar gedeelte.

Omdat de VXP uw jetski uit het water houdt, is deze gemakkelijk te bedekken, schoon te maken en is hij toegankelijk voor onderhoud.

vxp-media-01
vxp-media-02
vxp-front

EZ-Port / video's