EZ-Port VXP

De EZ-Port VXP werd in 2020 geïntroduceerd als het budgetvriendelijke EZ-Port model. Gericht op de kleinere en/of lichtere jetski’s op de markt zoals de Sea-doo Trixx en Yamaha VX-serie. 

Ondertussen is het 2021 en zijn er enkele aanpassingen doorgevoerd die het drijfvermogen verder verbeteren en het opvaarsysteem veelzijdiger maken. Ook zijn er praktische verbeteringen aangebracht aan het ontwerp van de roller kanalen en de EZ-Port ingang.

Updates voor de EZ-Port VXP

Door de toename van het drijfvermogen kan de EZ-Port VXP nu evenveel gewicht dragen als de oude Port Max met geïntegreerde boeg. Bovendien is de VXP port beschikbaar tegen een lagere prijs. Een test met de Yamaha Cruiser HO inclusief twee personen en brandstof was succesvol.

De jetski of waterscooter ligt hoger dan bij het vorige model en blijft ook schoner door de herziene roller kanalen die waterophoping tegengaan. Het jetski dock waar ook jetski eigenaren met weinig ervaring zelfverzekerd gebruik van kunnen maken.

Update 2021

  • Nieuwe roller kanalen
  • Nieuwe boeg ingang
  • Meer drijfvermogen
  • Betere waterafvoer

GEEN schuimvulling

ez-port vxp

Specificaties

€ 1963.00

Excl. BTW

Eigenschappen

EZ-Port VXP

Twee geïntegreerde paalbeugels bieden de mogelijkheid het dock met stalen buis in de bodem te verankeren. Op deze manier kan de VXP op zichzelf worden gebruikt. Zoals alle andere EZ-Ports kan ook dit VXP model gebruikt worden i.c.m. bestaande steigers van verschillende materialen, EZ-Dock, houten steiger, aluminium steiger etc.

Verkrijgbaar in Beige (standaard) en Grijs (op aanvraag)!

Verstelbare rollers

De verstelbare rollers van de VXP kunnen worden geconfigureerd om het in- en uit varen soepel, stabiel en simpel te maken.

De VXP heeft 8 wielen, 6 verdeeld over 4 kanalen en 2 voor het invaar gedeelte.

Omdat de VXP uw jetski uit het water houdt, is deze gemakkelijk te bedekken, schoon te maken en is hij toegankelijk voor onderhoud.

vxp-media-01
vxp-media-02
vxp-front

EZ-Port / video's