De EZ-Port VXP is ontworpen voor bijna elk merk of type jetski/waterscooter van minder dan 580 kg., inclusief de Yamaha EX, Sea-Doo Spark en Trixx en de Kawasaki SX-R. Kopers kunnen erop vertrouwen dat de VXP goed werkt met de genoemde modellen.

Spark
ST3
gti
T3

De VXP is een zelf centrerend jetski dock en maakt opvaren nog makkelijker. Wanneer de jetski goed op de EZ-Port ligt wordt deze altijd ondersteund door de wielen.

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Een goede roller configuratie zorgt voor de juiste ondersteuning van de boeg tijdens het opvaren en zal de prestaties ten goede komen. Tevens zorgt een mee gegoten boegstop aan de kop van de EZ-Port ervoor dat doorschieten niet mogelijk is.

Twee geïntegreerde paalbeugels bieden de mogelijkheid het dock met stalen buis in de bodem te verankeren. Op deze manier kan de VXP op zichzelf worden gebruikt. Zoals alle andere EZ-Ports kan ook dit VXP model gebruikt worden i.c.m. bestaande steigers van verschillende materialen, EZ-Dock, houten steiger, aluminium steiger etc.

Verkrijgbaar in Beige (standaard) en Grijs (op aanvraag)!

EZ-Port VXP / details

EZ-Port VXP

Eigenschappen

  • Voor waterscooters tot 580 kg.
  • Verstelbaar rollen systeem
  • Geïntegreerde paalbeugels
  • Geïntegreerde boeg
  • Gemakkelijk op- en af rollen
  • Individueel te gebruiken
EZ-Port VXP

Specificaties

Model: VXP
Gewicht: 152 kg.
Maximale Capaciteit: 580 kg.
Optimale Capaciteit: 450 kg.
Afmetingen: 385x150x38 cm.
Materiaal: Kunststof
Art.#: 206037PW

€ 1562.00

Prijs Excl. BTW

Verstelbare rollers

De verstelbare rollers van de VXP kunnen worden geconfigureerd om het in- en uit varen soepel, stabiel en simpel te maken.

De VXP heeft 8 wielen, 6 verdeeld over 4 kanalen en 2 voor het invaar gedeelte.

Omdat de VXP uw jetski uit het water houdt, is deze gemakkelijk te bedekken, schoon te maken en is hij toegankelijk voor onderhoud.

EZ-Port VXP / foto’s

EZ-Port / video’s