EZ-Port Max Inline is een opvaar systeem voor jetski’s wat de mogelijkheid biedt jetski’s achter elkaar te parkeren. Zo is de opvaar steiger in lengte aan te passen voor meerdere jetski’s. Door de mogelijkheid van dit systeem om het zowel naast als achter elkaar te kunnen installeren een uitkomst voor bedrijven in de jetski verhuur.

Het systeem bestaat maar uit enkele onderdelen, een opvaar element, uitbreiding element, kleine boegstopper, grote boegstopper en een “easy lift entry”, begeleidend invaar element. (zie afbeeldingen op deze pagina)

Opvaar element

Dit product wordt gebruik als opvaar element aan het begin van een “in-lijn” opstelling waar de jetski docks achter elkaar worden geplaatst. Het is ook mogelijk dit opvaar element van een boegstopper te voorzien en te gebruiken voor een enkele jetski.

Specificaties

€ 1477.60

Excl. BTW

Uitbreiding element

Uitbreiding element te gebruiken i.c.m. het EZ-Port Max Inline opvaar element om zo de rollerbaan van het jetski dock te verlengen voor meerdere jetski’s. Elementen kunnen zowel naast als achter elkaar worden geplaatst.

Specificaties

€ 1603.00

Excl. BTW

Grote boegstopper

De grote boegstopper van de EZ-Port Max Inline wordt aan het einde van de opstelling gebruikt om doorschieten te voorkomen.

Specificaties

€ 403.00

Excl. BTW

Kleine boegstopper

De kleine boegstopper wordt tussen de jetski’s geplaatst ter bescherming, zodat deze niet tegen elkaar stoten.

Specificaties

€ 282.00

Excl. BTW

Easy lift entry

Opvaar element om te combineren met het Uitbreiding element (#206031PW) van de EZ-Port Max Inline.

Specificaties

€ 562.00

Excl. BTW

Met deze Max Inline onderdelen kunt u zelf het opvaar systeem maken dat aan uw eisen voldoet. Of het nu gaat om een enkele jetski, meerdere jetski’s achter- of naast elkaar of een zogenaamde “drive-thru”, het kan allemaal met het EZ-Port Max Inline systeem.

port max inline
ez-port max inline
ez-port max inline impressie
jetski verhuur opstelling

EZ-Port Video's