EZ-Port 280

De EZ-Port 280 is het laatste nieuwe model van EZ-Dock en is een stuk groter dan de andere modellen. Door zijn breedte van 200 cm is er meer ruimte voor drijfkamers waardoor het jetski dock een drijfvermogen van 900 kg heeft. Bovendien is de extra ruimte handig als u op het dock wilt lopen wanneer de jetski erop ligt. Bij het schoonmaken of het plaatsen van een beschermhoes over de jetski zou een standaard 150 cm breed dock niet voldoende zijn.

EZ-Port 280 rollers

Dit opvaarsysteem van EZ-Dock combineert het roller systeem van de vernieuwde EZ-Port VXP met een indeling die lijkt op dat van de Max 2i. Het resultaat van deze combinatie is een ideale plaatsing van de rollen en een stijvere as die niet doorbuigt bij extreme belasting. Net zoals bij de Max 2i kunt u de rollers zijwaarts aanpassen, hierdoor is de EZ-Port 280 geschikt voor het dragen van verschillende rompen.

EZ-Port 280
EZ-Port 280 back view

Ideaal voor watersporters die zoeken naar een oplossing waarbij geen extra steigerdelen nodig zijn. Naast jetski en waterscooter kunnen ook boten met jet-drive dit systeem gebruiken. Opvaren en uw vaartuig ligt veilig en droog, klaar voor het volgende avontuur. 

EZ-Port 280 Kenmerken

Specificaties

€ 2404,00

Excl. BTW

EZ-Port Video's